Siirry pääsisältöön

Kirkonala: Kirjat

Haku Diakin Finna-verkkohakupalvelusta

Diakin Finnalla löydät kirjaston kirjat, opinnäytetyöt ja lehdet sekä linkit e-kirjoihin, e-lehtiin ja tietokantoihin. Haulla löytyvät Diakin ja Samkin kirjastojen kokoelmat.

Valitse Kansainvälisten aineistojen haku, kun haluat etsiä englanninkielisiä tieteellisiä artikkeleita, tutkimuksia ja e-kirjoja.

Melinda

Melinda on suomalaisten kirjastojen yhteistietokanta. Se sisältää Suomen kansallisbibliografian sekä viitetiedot yliopistokirjastojen, ammattikorkeakoulukirjastojen, yhteiskirjastojen, Eduskunnan kirjaston, Varastokirjaston ja Tilastokirjaston tietokantoihin sisältyvistä aineistoista.  Tulevaisuudessa myös yleisten kirjastojen kokoelmat ovat haettavissa Melindasta.

YSA - yleinen suomalainen asiasanasto

Tarkista käyttämäsi hakusanat Yleisestä suomalaisesta asiasanastosta. Asiasanoilla kuvaillaan kirjojen sisältöä ja niiden tarkoituksena on helpottaa tiedon löytymistä tietokannasta.

Etkö löydä etsimääsi?

E-kirjat

Ellibs- e-kirjakokoelma sisältää pääosin kotimaisten kustantajien teoksia e-kirjaversioina. Ellilbs-kirjoja pääsee lukemaan Haka-kirjautumisen kautta Diakin verkkotunnuksella. Kirjoja voi lukea joko avaamalla teos selaimelle tai lataamalla lukuohjelma käyttämällesi laitteelle. Lukuohjelmia ova Thorium Reader-, Adobe Digital Editions (ADE) - tai Bluefire-lukuohjelman (iPad). Voit myös ladata Ellibs-sovelluksen laitteellesi Ellibsin ohjeiden mukaan.

Lisätietoja käytöstä:

Diakin kirjaston ohje E-kirjojen käyttöön

Ebsco E-book Academic Collection  on jatkuvasti kasvava e-kirjapalvelu, joka sisältää tuhansia e-kirjoja useilta eri tieteenaloilta.
Käyttöoikeus Diakin verkkotunnuksilla kirjautumalla.
 
 
 
Books@Ovid  kokoelma sisältää 20 e-kirjaa lääketieteen ja hoitotieteen aloilta. 
Käyttöoikeus Diakin verkkotunnuksilla kirjautumalla.

Saavutettavuusseloste