Skip to main content

Sosiaali- ja terveysalojen YAMK-tutkintojen tiedonhaun opas: Kirjat

YSA - yleinen suomalainen asiasanasto Finto-palvelusta

Tarkista käyttämäsi hakusanat Yleisestä suomalaisesta asiasanastosta. Asiasanoilla kuvaillaan kirjojen sisältöä ja niiden tarkoituksena on helpottaa tiedon löytymistä tietokannasta.

Hae Diakin kirjastosta

Diakin Finna

 

Hae kirjoja, e-kirjoja, tietokantoja, lehtiä, e-lehtiä, opinnäytetöitä

E-kirjat

Ellibs- e-kirjakokoelma sisältää pääosin kotimaisten kustantajien teoksia e-kirjaversioina. Ellilbs-kirjoja pääsee lukemaan Haka-kirjautumisen kautta Diakin verkkotunnuksella. Kirjoja voi lukea joko avaamalla teos selaimelle tai lataamalla Adobe Digital Editions (ADE) - tai Bluefire-lukuohjelman (iPad). Voit myös ladata Ellibs-sovelluksen laitteellesi Ellibsin ohjeiden mukaan.

Lisätietoja käytöstä:

Diakin kirjaston ohje E-kirjojen käyttöön

Ebsco E-book Academic Collection Toimii Diakin verkossa tai etäkäytössä Diakin verkkotunnuksilla. on jatkuvasti kasvava ekirjapalvelu, joka sisältää tuhansia ekirjoja useilta eri tieteenaloilta.
 
 
 
 
Books@Ovid Toimii Diakin verkossa tai etäkäytössä Diakin verkkotunnuksilla. kokoelma sisältää 20 e-kirjaa lääketieteen ja hoitotieteen aloilta.
Loading ...

Melinda

 

Melinda on suomalaisten kirjastojen yhteistietokanta. Se sisältää Suomen kansallisbibliografian sekä viitetiedot yliopistokirjastojen, amk-kirjastojen, yhteiskirjastojen, Eduskunnan kirjaston, Varastokirjaston ja Tilastokirjaston tietokantoihin sisältyvistä aineistoista.

Tutkimusmenetelmäkirjallisuutta - e-kirjaehdotuksia