Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Orientaatio korkeakouluopintoihin

Diakin kirjaston hankkimat e-kirjakokoelmat

Ellibs- e-kirjakokoelma sisältää pääosin kotimaisten kustantajien teoksia e-kirjaversioina. Ellilbs-kirjoja pääsee lukemaan Haka-kirjautumisen kautta Diakin verkkotunnuksella. Kirjoja voi lukea joko avaamalla teos selaimelle tai lataamalla Adobe Digital Editions (ADE) - tai Bluefire-lukuohjelman (iPad). Voit myös ladata Ellibs-sovelluksen laitteellesi Ellibsin ohjeiden mukaan.

Lisätietoja käytöstä:

Diakin kirjaston ohje E-kirjojen käyttöön

Ebsco E-book Academic Collection Toimii Diakin verkossa tai etäkäytössä Diakin verkkotunnuksilla. on jatkuvasti kasvava ekirjapalvelu, joka sisältää tuhansia ekirjoja useilta eri tieteenaloilta.
 
 
 
 
Books@Ovid Toimii Diakin verkossa tai etäkäytössä Diakin verkkotunnuksilla. kokoelma sisältää 20 e-kirjaa lääketieteen ja hoitotieteen aloilta.

Kirjastokokoelmien haku

Diakin kirjaston kokoelmat löytyvät Diakin Finna-verkkohakupalveluksesta. Finnasta voi hakea Diakin kirjaston painettuja kirjoja ja lehtiä, tallenteita ja muita aineistoja. Tietokannassa on myös ostettujen e-kirjojen tiedot sekä internetistä löytyviä verkkojulkaisuja.

Diakin kirjaston kokoelmat löytyvät myös kansallisesta Finnasta. Finnasta näet samalla muiden korkeakoulukirjastojen ja joidenkin erikoiskirjastojen ja yleisten kirjastojen kokoelmat. Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ovat verkkojulkaisuina Theseus-tietokannassa.

Keskeisiä kotimaisia artikkelitietokantoja

Arto-tietokanta on käytetettävissä  kansallisessa Finnassa. (Kirjaudu aina Diakin verkkotunnuksilla, kun käytät Finnaa. Näin pääset lukemaan myös ostetuja e-aineistoja.)

Ohje Finna-hakuihin

Saavutettavuusseloste