Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Kirjaston korona-ajan tiedote

Kirjaston ohjeet Koronaviruksen aihettamiin poikkeusjärjestelyihin/ information about the exceptions consequent upon the Corona virus

Diakin kirjastojen aukiolo 1.6. - 6.8.

Helsingin-kampuksen kirjasto:
Omatoimikirjasto ma- pe klo 8 - 18, lainaus ja palautus omatoimisesti ja vain pikainen asiointi sallittua.
Suljettu 25.6. ja 1.7. - 6.8.


Oulun-kampuksen kirjasto
Suljettu 14.6. - 6.8.

Pieksämäen-kampuksen kirjasto
Suljettu 7.6.- 6.8.

 

Porissa SAMKin kampuskirjasto:
Samkin kirjastossa jatkuu vielä palvelurajoitteet 24.6. asti, Kirjastoasiointi onnistuu vain etukäteen sovittuna joko puhelimitse tai sähköpostitse.
Yhteydenotot: kirjasto.pori(at)samk.fi tai puhelin: 0444 710 3321. https://samk.finna.fi/. Mahdollista vain varausten nouto ja lainaus itsepalveluna sekä aineiston palautus.
Suljettu 25.6. - 1.8.

Turussa Kupittaan kampuskirjasto Lemppari: 
Aineiston lainaus ja palautus omatoimisesti 14.- 24.6. ma - pe klo 10 - 15. Suljettu 25.6. - 15.8.
Turun amk:n kirjastopalvelut >>

 

Suosittelemme käyttämään ensisijaisesti kirjaston verkkopalveluita.

E- aineistot saat käyttöösi Diak Finnassa, kun kirjaudut HAKA-tunnuksillasi.

Kampuskirjastot ovat avoinna nopeaa asiointia varten (lainaamista ja palautusta). Työskentely ja oleskelu kirjastoissa on kielletty. Käytä maskia kirjastossa asioidessasi. Yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät Diakin Finnasta.

Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Jos kirjastossa käynti riskiryhmäläisenä mietityttää, ota yhteyttä kampuskirjastosi asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät Diakin Finnasta.

Koronatilanteen poikkeusjärjestelyt Diakissa sivulla on kootusti viimeisimmät ohjeet koronavirustilanteeseen liittyvistä ohjeista Diakissa (ml. kulkeminen kampuksilla).

Tiedotetta päivitetty 9.6.2021.

Saavutettavuusseloste