Siirry pääsisältöön

Orientaatio korkeakouluopintoihin

Diakin kirjaston aineistot

Diakin kirjaston hankkimat e-kirjakokoelmat

Ellibs- e-kirjakokoelma sisältää pääosin kotimaisten kustantajien teoksia e-kirjaversioina. Ellilbs-kirjoja pääsee lukemaan Haka-kirjautumisen kautta Diakin verkkotunnuksella. Kirjoja voi lukea joko avaamalla teos selaimelle tai lataamalla Adobe Digital Editions (ADE) - tai Bluefire-lukuohjelman (iPad). Voit myös ladata Ellibs-sovelluksen laitteellesi Ellibsin ohjeiden mukaan.

Lisätietoja käytöstä:

Diakin kirjaston ohje E-kirjojen käyttöön

Ebsco E-book Academic Collection Toimii Diakin verkossa tai etäkäytössä Diakin verkkotunnuksilla. on jatkuvasti kasvava ekirjapalvelu, joka sisältää tuhansia ekirjoja useilta eri tieteenaloilta.
 
 
 
 
Books@Ovid Toimii Diakin verkossa tai etäkäytössä Diakin verkkotunnuksilla. kokoelma sisältää 20 e-kirjaa lääketieteen ja hoitotieteen aloilta.

Kirjastokokoelmien haku

Diakin kirjaston kokoelmat löytyvät Diakin Finna-verkkohakupalveluksesta. Finnasta voi hakea Diakin kirjaston painettuja kirjoja ja lehtiä, tallenteita ja muita aineistoja. Tietokannassa on myös ostettujen e-kirjojen tiedot sekä internetistä löytyviä verkkojulkaisuja.

Diakin kirjaston kokoelmat löytyvät myös kansallisesta Finnasta. Finnasta näet samalla muiden korkeakoulukirjastojen ja joidenkin erikoiskirjastojen ja yleisten kirjastojen kokoelmat. Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ovat verkkojulkaisuina Theseus-tietokannassa.

Keskeisiä kotimaisia artikkelitietokantoja

Kansallisessa Finnassa voit etsiä lehtiartikkeleita. (Kirjaudu aina Diakin verkkotunnuksilla, kun käytät Finnaa. Näin pääset lukemaan myös ostetuja e-aineistoja.)

Ohje Finna-hakuihin

Saavutettavuusseloste