Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Tulkkausala

Tervetuloa tutustumaan tulkkausalan tiedonhakuun!

Tähän oppaaseen on koottu neuvoja ja vinkkejä siihen, miten löydät tulkkausalaan liittyviä kirjoja, artikkeleita ja muita lähteitä opiskelun, opetuksen tai tutkimuksen tueksi. Osa aineistosta on vapaasti verkossa kaikkien luettavissa. Keltaisella lukko-kuvakkeella merkityt aineistot ovat luettavissa Diakin verkossa olevilla koneilla tai kirjautumalla etäkäyttöön Diakin verkkotunnuksilla.

Aineisto on jaettu kirjoihin (painetut ja e-kirjat), lehtiin, keskeisiin tietokantoihin, opinnäytteisiin ja muihin lähteisiin. Linkeistä pääsee sivuistoille tai tekemään tiedonhakuja suoraan tietokantoihin. Jos haluat tehdä hakuja useammasta artikkelitietokannasta yhtaikaa, voit tehdä ne Finnan kansainvälisten aineistojen haulla. Kirjaudu aina ensin Finnaan Diakin verkkotunnuksilla.

Tarvitseko lisäapua? Varaa tiedonhaun ohjausaika!

Diakin opintojaksojen kirjallisuuslistat

Pikalinkit

RefWorks (uusi) - Ohjeita käyttöön

Informaatikko

Profile Photo
Markku Hiltunen
degree of social services, diakonia, sosiaaliala, asioimistulkkaus
Yhteystiedot: Facebook Page
Aiheet: Tulkkausala

Saavutettavuusseloste