Siirry pääsisältöön
Näyttää siltä, että selaimesi on Internet Explorer 11 tai vanhempi. Selainta ei tueta, joten käytä muuta selainta.

Osallistavan ja tutkivan kehittämisen opas 2.0

MALLIPOHJAT

 

Eri tekstilajeille on valmiit mallipohjat, joille tekstit kirjoitetaan. Mallipohjan asetukset ovat Diakin asetteluohjeiden mukaiset. Tarkat ohjeet tekstin asetteluun löytyvä tästä oppaasta.

HUOM! Mallipohjien asetukset eivät toimi kunnolla OneDrivessa jaetuissa tiedostoissa. Esim. kannen väri ei näy siellä. Sinun täytyy viimeistelyä ja pdf-tallennusta varten avata tiedosto työpöytäversiossa. Avaamisen jälkeen tulee kannen värit näkyviin. Päivitä sisällysluettelo ja katso sen jälkeen raportti läpi ja mahdolliset korjaukset.

⇒ Miten käytän mallipohjia ja tekstin asetteluohjeet

Oppimistehtävän mallipohja
Opinnäytetyöraportin mallipohja

Maalaa hiirellä mallipohjassa olevat tekstit ja kirjoita tilalle oma otsikko tai teksti.  

Miten käytän mallipohjia ja tekstin asetteluohjeet

Kansilehdelle kirjoitetaan tekijöiden nimet, oppilaitoksen nimi, tutkinto ja tutkintonimike sekä dokumentin nimi (opinnäytetyö) ja vuosiluku. 

Jos opinnäytetyön tekijöitä on enemmän kuin yksi, tekijöiden nimet kirjoitetaan aakkosjärjestyksessä kukin omalle rivilleen. Jos tekijöinä on useamman tutkinnon suorittajia, merkitään tutkintonimike kyseisen tutkinnon tekijän tai tekijöiden nimen jälkeen. Jos lisäät rivejä, poista keskiväliltä kannesta rivejä, niin että dokumentin nimi pysyy kannen alareunassa eikä siirry seuraavalle sivulle. 

Tutkinnon ja tutkintonimikkeen tiedot voi tarkistaa Diakin tutkintosäännöstä  (2. §).

Mallikuva kanteen talletettavista tiedoista

Saavutettavuusseloste